AFGELAST WEGENS CORONA: 6e Poëtisch Muzikale wandeling

Categorie
Activiteiten
Datum
zondag 21 juni 2020
AFGELAST WEGENS CORONA

AFGELAST WEGENS CORONA

Op zondag 21 juni 2020 heeft in Aalst onze zesde poëtisch -muzikale Daenswandeling plaats. We starten zoals gewoonlijk om 16 u. in de feestzaal van het stadhuis op de Markt. Ons thema is de verwondering en verwijst naar een “Stilleven”van Giorgio Morandi, een wonder van stilte.


We zijn op zoek gegaan naar verrassing en vonden die in de muziek van Erik Satie van wie Elisabeth Hermans en Eva Caudron  liederen en pianowerken brengen, bij het koor “Dwarsbalk” dat  “De Moorsoldaten”, “Laat ons een bloem”en “You never walk alone” zingt, bij Robin Van Heghe (viool)  en Luciano Massa (gitaar) die  zuiderse klanken vertolken van Manuel de Falla, Enrique Granados en Nicolo Paganini en bij onze Jan De Wilde die ons ontroert met “De fanfare van honger en dorst”en “Slaapliedje”.

De verzen zijn van Firmin Van der Poorten, Roland Jooris, A.G.M. Schmidt, Jacob Schlauerhoff, Judith Herzberg, Cees Buddingh, Paul Van Ostaijen en Jan Bernlef. En er zijn twee stukjes proza in briefvorm van Erik Vlaminck die op een schijnbaar ludieke wijze de armoede aan de kaak stelt. Ze worden vertolkt door Lieve De Geyter, Lieven De Bondt, Elia Vermeulen en Willy Van Boxstael.

Wouter De Bruyne zorgt voor de programmatie en de coördinatie.

Kaarten zijn gezien het beperkt aantal plaatsen vooraf tegen 10 euro te verkrijgen:

  • via het secretariaat van het priester Daensfonds per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefonisch 053/ 83.60.15
  • door storting op rekening BE 40 7370 2745 3063 van het priester Daensfonds VZW met  vermelding van het aantal kaarten die aan de toegang van de feestzaal van het stadhuis van Aalst zullen klaar liggen.

Indien U niet vooraf reserveert is de kans reëel dat alle  plaatsen zijn ingenomen.


Hoe dan ook, van harte welkom.

 

 
 

Alle datums

  • zondag 21 juni 2020

Powered by iCagenda