Daenswandeling

Categorie
Activiteiten
Datum
zondag 17 oktober 2021 16:00
Poëtisch-muzikale Daenswandeling. Een wandeling in het teken van de stilte en met als thema 'Als ik liefheb is dat poëzie,. Als ik het opschrijf,een poging daartoe.'

De zesde muzikale Daenswandeling staat in het teken van de stilte en met als thema 'Als ik liefheb is dat poëzie,. Als ik het opschrijf,een poging daartoe.'  

Elisabeth Hermans en Eva Caudron zorgen voor de muziek van Satie, het koor Dwarsbalk staat voor verzet tegen onrecht, Pieter Stevens wordt weer pelgrim, en Jan De Wilde zingt, begeleid door de gitaar van Eddy Peremans, “De fanfare van honger en dorst” en “Slaapliedje”

Voor de poëzie van o.m. Jan Bernlef, Firmin van der Poorten, Rodaan Al Galidi, Jacques Prévert, Toon Tellegen en Judith Herzberg zorgen Elia Vermeulen, Lieven De Bondt, Lieve De Geyter en Willy Van Boxstael.

We zijn afhankelijk van de evolutie van de coronacrisis (hoeveel mensen kunnen we ontvangen en hoe?), maar iedereen is welkom en onze toegangsprijs blijft bescheiden d.w.z. 10 euro.

Kaarten kunnen gereserveerd en betaald worden bij Joris De Kegel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) – telefoon 053 83.60.15 en betaald op rekening Priester Daensfonds, BE40 7370 2745 3063. De kaarten zullen klaar liggen bij deingang van de feestzaal van het stadhuis.

 
 

Powered by iCagenda